Hajwax választó

2021.03.14 15:07
Singer
Singer

Sokan kérdezik, hogy: melyik a legjobb hajwax? A legegyszerűbb válasz az lenne, hogy: mindegyik! Csak találd meg a neked legmegfelelőbbet! A választásban segítek ezzel a cikkel.

5 egyszerű lépés a hajwax tökéletes használatához és a leggyakoribb hibák elkerüléséhez. Olvasd el a teljes cikket a tovább gombra kattintva.

Sokan keresnek meg azzal a kérdéssel, hogy nagyon szívesen kipróbálnák az olaj alapú hajwaxokat, de attól tartanak, hogy nehezen fogják tudni kimosni, eltávolítani a hajukból. Így ők "csak" vízbázisú waxokat mernek használni, hiszen ezeket egy sima hajmosással le tudod mosni. Az olajalapú waxok valóban úgymond durvábbak... de ezeket is könnyen ki tudod mosni. Olvasd el a teljes cikket a tudnivalókért!

Milyen hajwax való nekem? Ez a leggyakoribb kérdés, hiszen hatalmas a választék, ráadásul itthon nem annyira elterjedt a hajwax használata, így tapasztalatlanságunkból kifolyólag gyakran nyúlhatunk mellé és nem olyan waxot válaszutnk, ami nekünk a legjobb lenne. A hajwax választó sorozat első részében az alappal kezdjük, azaz a vizes és az olajbázisú waxok használata közti különbségeket járjuk körbe. Kicsit érintjük azt is, hogy miért használjunk inkább waxot hajzselé, hajhab és hajlakk helyett.

A cikkben választ kaphatsz arra is, hogy mit használj, ha azt szeretnéd, hogy a frizurád stabil legyen de mégse lehessen látni azt, hogy valami fixáló van rajta.

Elkészült a cikk videós verziója, kattints tovább a megnézéséhez!

Webáruház készítés
olcsobbat.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac argep.hu