Suavecito Pomádé Matte - 113g

Vélemény írása a termékről

Matt, vízbázisú pomádé, eredeti Suavecito illattal

Vélemény írása a termékről
Csak regisztrált vásárló, belépést követően írhat véleményt.
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
( 5 )
1.
2019.12.30 19:10
 - Zólyomi Bálint
Zólyomi Bálint
2019.12.30 19:10
Kezdő pomádézó vagyok (ezt a terméket használtam életemben először), ennélfogva benyomásaim inkább a zselé és a pomádé közti különbségre utalhatnak. Mindenesetre igyekszem hasznos véleményt írni.

Szép a doboz design-ja. Lehet, hogy bagatell dolog a dobozról írni, de tiszta Amerika: ha meglátom a polcon, biztos ezt veszem meg és nem egy Taft zselét, aminek kb. olyan a szövegezése, mint egy zacskós levesnek. Kellő mértékben karizmatikus és büszke a szöveg, de nem viszi túlzásba.

Az illata szuper. Tetszik, hogy szépen felfrissíthető, újraalakítható, ehhez képest megfelelő a tartása, amely valóban közepes, ahogy a honlap is írja. Rájöttem, hogy az én hajamra (erős, vastag szálú, még rövid és alapvetően kezelhetetlen) erősebb lenne az ideális. Ennek ellenére megállja a helyét, csupán többet bíbelődöm vele. Amit eddig nem tudtam megcsinálni zselével, azt viszont meg lehet ezzel a pomádéval. Ahogy észrevettem, nemhogy lehet, de szereti a zselével ellentétben, ha sörtés körkefét használok (ami vizes), Így olyan hajzat is kialakítható, amely ennyire dús hajjal egyébként nem. Vizes bázisa ellenére rendkívül tartósnak mondanám (főleg újravizezéssel).

A szállítással maximálisan elégedett vagyok, kb. 1 nap alatt megérkezett.
Webáruház készítés
olcsobbat.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac argep.hu