Bemutatkozás

Szia! Engedd meg, hogy bemutatkozzam: Paszinger Zoltán - Singer vagyok. “Kicsi korom óta” zenélek rockabilly zenekarokban. Hú, nagyon régen, 1989-ben alakítottuk meg a Gunning Dogs együttest, majd 1998-ban következett a Mystery Gang, és most pedig az Ed Philips and the Memphis Patrol és a The Easy Babies együttesekben találkozhatsz velem.
Karrieremet végigkísérte, sőt! végig kísértette egy kérdés: HOGY CSINÁLOD A HAJAD? Ezzel a kérdéssel indítottak a Zenebutikban még '89-ben, vagy az RTL reggeli műsorában minden alkalommal... pedig legalább 30x szerepeltünk ott... Mindig szépen és türelmesen elmagyaráztuk a módszert!
Eleinte a hajlakkra esküdtem, majd jött a hajzselé és végül megtaláltam a legjobb megoldást: a hajwaxot! De egy probléma volt csupán, míg az első két szert bárhol be lehetett szerezni, hajwaxot szinte sehol. De tényleg sehol. Létezett valami hazai márka, amit néha lehetett kapni, de ha igazi, autentikus waxot szerettem volna, akkor vagy Berlinig kellett utazni vagy drága ebay-es rendelésekbe kellett bonyolódni.

Manapság már több hazai webshop és üzlet forgalmaz hajwaxokat. De azokat, amik valóban jól és ugyanúgy működnek mint anno az 50-es években még mindig nem lehet itthon kapni. Ennek vége!  Összeszedtem minden tudásom (és bátorságom) és elindítottam a hajwax.hu webshopot azért, hogy itthon is elérhetőek legyenek azok a különleges brillantin, pomádé, hajwax vagy szakállápoló, szakállolaj, bajusz wax márkák, amikhez eddig szinte csak külföldre utazva vagy magas postaköltség árán juthattunk hozzá.
A megrendeléseket, a csomagokat személyesen én fogom neked elkészíteni a legnagyobb gondossággal! Ha bármi észrevételed vagy kérdésed van, vagy ha van olyan termék amit szívesen látnál a webshopban, akkor kérlek, hogy írj az info@hajwax.hu címre, vagy keress bizalommal a +36-50/1139488 telefonszámon!

Webáruház készítés
olcsobbat.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac argep.hu